ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zaria a învins, iar Dacia și Milsami au cedat în meciurile tur din Liga Europa

09:19 | 30.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 30 iun. /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți a învins, iar formațiile Dacia Chișinău și Milsami Orhei au suferit înfrîngeri ieri în meciurile-tur din manșa preliminară de calificare din Liga Europa, relatează MOLDPRES.

Formația bălțeană a învins grație golurilor marcate de Zagynailov în minutul 7 și Gomes, care a expediat balonul de la aproximativ mijlocul terenului în minutul 33 un șut cu boltă peste goalkeeper-ul oaspeților ieșit neinspirat din poartă. Oaspeții au redus din scor în minutul 73 prin Mihoevic.

”Am avut noroc în această partidă. După o primă repriză bună am cedat inițiativa în cea de-a doua jumătate a meciului. Am fi putut și pierde cu jocul prestat în repriza a doua. Condiția fizică a jucătorilor lasă mult de dorit. Ne lipsește controlul balonului. Partida retur va fi foarte dificilă. Oricum, am învins și sînt mulțumit de rezultatul înregistrat”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Zaria, Vlad Goian.

Dacia a fost devansată cu scorul 3-0 de FK Shkendija din Macedonia. Milsami a fost întrecută cu 2-1 de FS FOLA Esch (Luxemburg).

Partidele-retur sînt programate pentru 6 iulie.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17005040

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!