ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Startul campionatului național de fotbal a fost amînat

18:01 | 30.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 30 iun. /MOLDPRES/. Startul campionatului Diviziei Naționale la fotbal, programat pentru mîine, 1 iulie, a fost amînat, relatează MOLDPRES.

Decizia aparține Comitetului de Urgență al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), reunit astăzi. Hotărîrea a fost determinată de retragerea din campionat a echipelor FC Academia Chișinău și FC Saxan-Gagauziya Ceadîr-Lunga.

În legătură cu acest fapt, Departamentul Competiții va elabora proiectul noului calendar al campionatului. Reprezentanții cluburilor din Divizia Națională sînt invitați luni, 3 iulie, ora 11.00, la sediul FMF pentru tragerea la sorți și efectuarea noului program competițional cu 10 echipe.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază) 

img17005074

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!