ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-luni, 1-3 iulie 2017

19:47 | 30.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 1 iulie

La Chișinău va avea loc o reuniune solemnă consacrată aniversării a 20 de ani de la înființarea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

***

Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) va desfășura proba sportivă la natație din cadrul Olimpiadei APSM 2017. 

Ora 8.30, bazinul USEFS, str. 31 August, 78.

Duminică, 2 iulie

Dorina Baltag din Olanda, liderul al asociației „Noroc Olanda” va organiza un Training of Trainers cu tema: "Cetățean-Stat; Advocacy, Leadership comunitar, Crowdsourcing". Evenimentul este organizat în cadrul proiectului "Revenire Profesională a Diasporei" susținut financiar de programul guvernamental Diaspora Engagement Hub.

Ora 9.15, sediul Promo-Lex, str. Ștefan cel Mare și Sfînt, 127.

 ***

Va avea loc al doilea tîrg agro-gastronomic ”Summer Berry Fair”, dedicat coacăzei, murelor și zmeurei.

Orele 10.00-14.00, Parcul Catedralei, havuz, intrarea din str. Pușkin.

***

Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) va desfășura proba sportivă la fotbal (penalty) din cadrul Olimpiadei APSM 2017.

Ora 10.00, complexul sportiv Buiucani, str. Ghidighici, 1/1.

Luni, 3 iulie

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova organizează Forumul de afaceri “Moldova: Împreună pentru consolidarea creşterii economice”. 

Ora 9.30 (înregistrarea începînd cu ora 9.00), hotelul Radisson Blu, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „De acum înainte vom iniţia chemări în judecată şi adresări în procuratură cu cerinţa de a trage la răspundere pe cei care atentează la onoarea şi demnitatea Preşedintelui Republicii Moldova!”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!