ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 4 iulie 2017

16:48 | 03.07.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președinții Grupurilor de prietenie din Parlamentele Republicii Moldova și Austriei, Alina Zotea și Robert Lugar vor susține o conferință de presă.

Ora 10.00,  sala de conferințe de presă, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Premierul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, Sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Presa este invitată la ședința Curții de Conturi, la care va fi audiat Raportul de audit al performanței ”Eficiența administrării patrimoniului public de către Combinatul de vinuri ”Cricova” S.A. și Centrul de business și turism ”Cricova-Vin” S.A. în perioada 2015-2016”.

Ora 10.00, bd. Ştefan cel Mare și Sfînt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Ministerul Muncii, Protecţiei  Sociale şi Familiei invită la evenimentul de semnare a Acordului de colaborare cu asociațiile „Demos” și „Amici dei Bambini Moldova”.

Ora 11.00, sala de conferințe a ministerului, et. 6, str. Vasile Alecsandri 1.

***

Consiliul municipal Chişinău se va convoca în şedinţă extraordinară.

Ora 10.00, Sala de şedinţe a Primăriei Chişinău.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită la ședința clubului de presă cu genericul „O decizie a Curții de Apel Chișinău interzice Consiliului Coordonator al Audiovizualului să-și exercite atribuțiile legale”.

Ora 16.00, „Orange Cafe”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 130, et. 2.

***

Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova invită reprezentanţii mass-media la dezbaterile publice cu tema „Consensul larg în societatea moldovenească: necesitate şi posibilitate”, ediţia a 74-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ora 13.30, Agenţia IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!