ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un terminal al aeroportului din Manchester a fost evacuat după descoperirea unui pachet suspect

14:20 | 05.07.2017 Categorie: Externe

Manchester, 5 iul. /MOLDPRES/.Unul dintre cele trei terminale ale aeroportului din Manchester a fost evacuat miercuri, după ce autorităţile au descoperit o geantă suspectă, relatează site-ul agenţiei The Associated Press, citat de MEDIAFAX şi MOLDPRES.

"O evacuare preventivă este în desfăşurare la terminalul 3 şi au loc investigaţii suplimentare, din cauza unei potenţiale probleme cu o geantă", a anunţat conducerea aeroportului.

Poliţia din Manchester a anunţat că o unitate de genişti a fost trimisă la faţa locului. Din imaginile video se pot observa sute de oameni care ieşeau grăbiţi din terminalul respectiv.

Una dintre persoanele evacuate, profesorul universitar Lizabeth Hannaford, a declarat că poliţia a instalat un cordon de securitate în jurul terminalului.

Celelalte două terminale ale aeroportului din nord-vestul Angliei rămîn deschise, iar avioanele continuă să decoleze şi să aterizeze. Conducerea aeroportului le-a transmis pasagerilor care trebuiau să se îmbarce din terminalul 3 să folosească terminalul 1.

Aeroportul din Manchester este al treilea cel mai mare din ţară, iar peste 22 de milioane de pasageri îl folosesc anual.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17005208

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!