ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu Ambasadorul României

17:17 | 05.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 iul. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan l-a primit astăzi pe Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Dialogul oficialilor s-a axat pe un spectru larg de subiecte, în special pe ultimele evoluții înregistrate în procesul de reglementare transnistreană.

În acest sens, viceprim-ministrul a efectuat o scurtă trecere în revistă a activităților recent desfășurate în cadrul platformelor existente de dialog, relevînd subiectele principale ce figurează pe agenda negocierilor şi eforturile Chişinăului direcţionate spre soluţionarea durabilă a problemelor de interes major pentru populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului.

La finalul întrevederii, Ambasadorul Daniel Ioniţă a evidenţiat necesitatea menținerii unei dinamici constructive întru a înregistra noi progrese în procesul de reglementare şi a reiterat indispensabilitatea dezvoltării cooperării Republica Moldova – România pe diverse aspecte de interes comun.

img17005213

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!