ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Radu Albot a cedat în turul doi la Wimbledon

09:15 | 06.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 iul. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot a suferit înfrîngere ieri în turul doi al turneului de Mare Slam Wimbledon (Marea Britanie), relatează MOLDPRES.

El i-a cedat în patru seturi (3-6,3-6,6-4,3-6) lui Steve Johnson (SUA), care ocupă locul 26 în clasamentul mondial. Jucătorul moldovean ocupă poziția 108 în acest top. Partida a durat 2 ore și 32 de minute.

La ediția din anul trecut Radu Albot, de asemenea, s-a calificat în turul doi la Wimbledon. El este cel mai bun tenisman moldovean, căruia îi aparțin o serie de recorduri stabilite, în premieră, în sportul moldovenesc. A cîștigat în cariera sa 14 turnee din seria Futures și 3 din cea Challenger (la Furth, Fergana și Poznan).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17005221

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!