ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 6 iulie 2017

08:59 | 06.07.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 12.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Grupul de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media se va convoca în ședință.

Ora 16.00, Sala Europei, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va susţine un briefing de presă privind gestionarea deşeurilor menajere în municipiul Chişinău. 

Ora 9.00, Casa Guvernului, et. I, str. A. Puşkin. 

***

Reprezentanții mass-media sînt invitați să participe, împreună cu ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca, la ceremonia de lansare a unui proiect cu finanțare poloneză privind susținerea administrației publice din R. Moldova în domeniul dezvoltării urbane durabile.

Ora 10.00, Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor,  biroul 740, et. 7, str. Constantin Tănase, 9.

***

Ulterior, presa este invitată să ia parte, împreună cu ministrul Vasile Bîtca la o vizită de lansare a lucrărilor de reparație a grădiniței de copii din satul Hîrbovăț, raionul Anenii Noi.

Ora 11.30.

***

Absolvenții liceelor și gimnaziilor din R. Moldova care doresc să-și continue studiile universitare și preuniversitare peste Prut sînt invitați la Tîrgul Universităților din România.

Ora 10.00, Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfînt, Aleea Clasicilor Literaturii Române.

***

Partidul Liberal va depune flori la Monumentul ”Trenul Durerii”, din scuarul Gării, cu prilejul împlinirii a 68 ani de la cel mai mare val de deportări al regimului comunist, după care va avea loc o slujbă de pomenire a celor care au avut de suferit.

Ora 9.00.

***

Centrul de Investigații Sociologice și Marketing invită mass-media la o conferinţă de presă cu tema: ”Prezentarea rezultatelor unui sondaj socio-politic”.

Ora 10.00, Agenția INFOTAG.

***

Asociația K Lumea invită reprezentanții  presei la o conferință de informare despre ediția a V-a a Festivalului IA MANIA.

Ora 11.00, Hotel Radisson. 

***

La centrul de presă multimedia Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: "Denivelările artificiale din Chișinău - pericol pentru trafic, încălcări tehnice și impact de poluare asupra mediului".

Ora 14.00.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Grupul de prietenie cu R. Moldova din Parlamentul Austriei efectuează o vizită la Chișinău, în perioada 3-6 iulie.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!