ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul Statului Qatar

12:23 | 06.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 iul. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, l-a primit astăzi pe ambasadorul Statului Qatar în Republica Moldova, Mohammed Bin Ali Mohammed Al-Malki, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, a fost discutat stadiul actual şi perspectivele de dezvoltare ale relaţiilor moldo-qatariene. A fost exprimat interesul comun pentru intensificarea dialogului politic, dinamizarea schimburilor comerciale, fluxului investiţional şi extinderea cadrului juridic bilateral dintre cele două ţări. Interlocutorii au apreciat pozitiv vizita de lucru la Doha, în perioada 14-15 mai 2017, a şefului diplomaţiei moldoveneşti, Andrei Galbur.
 

img17005239

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!