ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 7 iulie 2017

09:19 | 07.07.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) organizează ședința de închidere a Proiectului Twinning, lansat la CNPF acum doi ani cu sprijinul Uniunii Europene.

Orele 10.00-12.00, hotelul Regency, str. Sfatul Țării,17.

***

Agenția de Dezvoltare Regională Centru, sub egida Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, USAID Moldova și Primăria Telenești organizează festivitatea de inaugurare a Stației de epurare a apei din raionul Telenești.

Ora 10.00, orașul Telenești, Stația de epurare.

***

Primăria municipiului Chişinău, de comun cu Oficiul Stării Civile, au organizat celebrarea nunţilor de aur pentru 15 cupluri din capitală.

Ora 9.00, Oficiul Stării Civile, str. Maria Cebotari, 1.

***

Ministerul Educației și Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare vor premia cîștigătorii ediției a 25-a a Olimpiadei Balcanice de Informatică, desfășurată în perioada 3-7 iulie, la Chișinău.

Ora 16.00, Centrul de Instruire și Inovații TIC – Tekwill, str. Studenților 9/11.

***

***

Ambasada României la Chișinău invită reprezentanții mass-media la evenimentul de inaugurare a grădiniței din satul Sadova, raionul Călărași, renovată în cadrul „Programului de asistenţă tehnică şi financiară acordată de Guvernul României pentru instituţiile preşcolare din Republica Moldova”, implementat prin Fondul de Investiții Sociale al Moldovei.

Ora 11.00, grădinița din satul Sadova.

***

Întreprinderea de stat „Poșta Moldovei" invită reprezentanţii mass-media la deschiderea Oficiului Poştal MD - 4914, din satul Cajba, raionul Glodeni.

Ora 11.30, satul Cajba.

***

Avocaţii lui David Davitean şi Venera Gasparean organizează conferinţa de presă cu tema: „Fărădelegi ale procurorilor şi judecătorului Nicolae Costin. David a fost condamnat fără vină. Şantajul la adresa familiei Gasparean-Davitean se intensifică”. 

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!