ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a urcat trei trepte în topul FIFA

10:53 | 07.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 iul. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a urcat trei trepte în clasamentul mondial, dat publicității ieri, comparativ cu luna precedentă, relatează MOLDPRES.

Ea ocupă locul 158. Partenerele de întrecere din grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial se clasează pe poziții mai avansate. Selecționata Țării Galilor ocupă locul 20. Echipa Irlandei este poziționată pe treapta cu numărul 29. Lotul Austriei se situează pe locul 37. Cel al Serbiei – pe 42, iar reprezentativa Georgiei – pe 112.

Echipa națională urmează să dispute anul curent două meciuri în preliminariile Campionatului Mondial. La 2 septembrie ea va juca cu formația Serbiei în deplasare și pe 5 septembrie, la Chișinău, cu lotul Țării Galilor.

Lider în ierarhia FIFA a redevenit reprezentativa Germaniei, proaspăta deținătoare a Cupei Confederațiilor, care-i urmată de echipele Braziliei și Argentinei. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005269

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!