ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria Bălți va juca cu Apollon Limassol (Cipru) în Liga Europa

13:16 | 08.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană de fotbal Zaria Bălți va juca, conform tragerii la sorți, în manșa a doua preliminară a Ligii Europa la fotbal cu formația cipriotă Apollon Limassol, relatează MOLDPRES.

Partida tur este programată pentru 13 iulie în deplasare, iar returul va avea loc peste o săptămînă la Chișinău, pe stadionul ”Zimbru”. 

În sezonul 2015/2016, Apollon a mai jucat în Liga Europa cu o formație din R. Moldova, Saxan Ceadîr-Lunga, învingînd cu scorul general 4-0. 

Zaria este singura echipă moldoveană, care a promovat în faza a doua preliminară a Ligii Europa după ce Dacia Chișinău și Milsami Orhei au fost eliminate din competiție. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005318

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!