ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Debutanta campionatului național de fotbal a învins în primul meci

09:48 | 09.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. Debutanta campionatului național de fotbal, echipa Spicul Chișcăreni a învins ieri, în deplasare,  în primul meci disputat, relatează MOLDPRES.

Ea a întrecut cu scorul 1-0 formația Petrocub Hîncești. Autorul unicului gol marcat este Molla. El s-a remarcat cu un șut precis în minutul 13. După înscrierea lui gazdele au atacat mult, au avut ocazii de a marca, dar au ratat.

”Este mai ușor să joci pe contraatac. Atacul necesită mai multă energie, forță. Sîntem încă o echipă tînără. Vom recupera pe parcurs punctele pierdute astăzi”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

”Toată echipa a luptat. Sper să jucăm la nivelul așteptărilor și în continuare”, a spus, la rîndul său, tehnicianul formației Spicul, Denis Calincov.

Într-un alt meci Dinamo-Auto Tiraspol a învins-o pe Zimbru Chișinău cu scorul 1-0, grație golului înscris din lovitură de la 11 metri de Casian în prelungiri, minutul 94.

Pentru astăzi sînt programate partidele Sfîntul Gheorghe Suruceni – Dacia Chișinău, Sheriff Tiraspol – Zaria Bălți, Milsami Orhei – Speranța Nisporeni.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005322

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!