ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe al Emiratelor Arabe Unite va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova

08:29 | 10.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, îl va primi astăzi pe ministrul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Emiratelor Arabe Unite, Şeicul Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Oficialii urmează să abordeze subiectele de actualitate de pe agenda relaţiilor bilaterale moldo-emirateze, precum şi oportunităţile de aprofundare a dialogului politic, economic şi investiţional.

De asemenea, este preconizată semnarea a două Acorduri bilaterale: privind promovarea și protejarea reciprocă a investițiilor și privind evitarea dublei impuneri şi prevenirii evaziunii fiscale cu referire la impozitele pe venit şi pe proprietate. Noul cadru juridic urmînd să ofere noi oportunităţi investiţionale reciproce, prin crearea condițiilor favorabile mediului de afaceri din ambele state.

Cu prilejul vizitei la Chişinău, ministrul de Externe emiratez, Şeic Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, va mai avea o serie de întrevederi cu Preşedintele Igor Dodon, Președintele Parlamentului Andrian Candu şi Prim-ministrul Pavel Filip.

img17005339

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!