ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul Uniunii Australiei

12:16 | 10.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, l-a primit astăzi pe ambasadorul Uniunii Australiei în Republica Moldova, cu reşedinţa la Moscova, Peter Tesch, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Oficialii au efectuat un schimb amplu de opinii privind stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor bilaterale moldo-australiene, aprofundarea dialogului politic, cooperarea în domeniul culturii, precum şi intensificarea schimburilor comerciale şi de atragere a investiţiilor. De asemenea, a fost discutată cooperarea dintre cele două ţări în cadrul organizaţiilor internaţionale.

img17005359

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!