ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 11 iulie 2017

08:53 | 11.07.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Comisia parlamentară pentru cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media se va întruni în ședință.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova, bir. 716A.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu va vizita Zona Economică Liberă Ungheni–Business.

Ora 11.40, or. Ungheni, str. I. Creangă, 4.

***

Președintele Parlamentului se va întîlni cu lucrătorii medicali din raionul Ungheni.

Ora 14.30, Spitalul raional Ungheni, str. Națională, 37.

***

Biroul Național de Statistică și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei desfășoară, de Ziua Mondială a Populației, evenimentul de lansare a Aplicației de vizualizare a datelor Recensămîntului Populației și al Locuințelor 2014.

Orele 10.00-11.00, sediul BNS, str. Grenoble, 106, et. 8, Sala mare.

***

Va avea loc semnarea Declarației comune de intenție între Serviciul Hidrometeorologic de Stat din R. Moldova și Asociația de Meteorologie din Japonia.

Ora 11.00, sediul serviciului nominalizat, str. Grenoble 134.

***

Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului organizează un dialog public despre recomandările Comitetului ONU pentru Eliminarea Discriminării Rasiale și pașii pe care urmează să-i facă R. Moldova pentru a le realiza în practică.

Orele 10.00-13.30, Centrul „Fora Event Room”, str. A. Pușkin 12.

***

Centrul Analitic Independent Expert-Grup invită la masa rotundă axată pe modul de utilizare a Fondului Național de Dezvoltare Regională și impactul acestuia asupra beneficiarilor.

Ora 10.00, sala de conferințe a hotelului „Jolly Alon”, str. Maria Cebotari 37.

***

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură organizează, în perioada 11-13 iulie, Reuniunea regională și de consultare pentru Europa și Asia Centrală „Aspecte ale managementului integrat de protecţie a plantelor în regiune, cu accent pe producția fructelor de pădure“.

Ora 9.30, sala de conferinţe a hotelului Vispas, str. A. Lăpuşneanu 26.

***

Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 12.00, sediul partidului, str. 31 August 1989, nr. 15.

***

Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: ”Condamnări pentru rele tratamente în instituţiile psihiatrice”.

Ora 15.00, Agenția IPN.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene va participa la reuniunea informală a miniştrilor de Externe ai OSCE care are loc în oraşul Mauerbach, Austria, la iniţiativa Preşedintelui în exerciţiu al OSCE, ministrului de Externe al Austriei Sebastian Kurz.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!