ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur va participa la reuniunea ministerială informală a OSCE din Austria

08:47 | 11.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene va participa la reuniunea informală a miniştrilor de Externe ai OSCE care va avea loc astăzi în oraşul Mauerbach, Austria, la iniţiativa Preşedintelui în exerciţiu al OSCE, ministrul de Externe al Austriei Sebastian Kurz, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul acestui forum ministerial vor fi examinate chestiuni actuale de pe agenda Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, în particular, vizînd sfidările şi ameninţările la adresa securităţii statelor din arealul OSCE, prevenirea şi reglementarea conflictelor regionale, contracararea extremismului, controlul asupra armamentului şi măsurile de întărire a încrederii în domeniul securităţii.

În marja reuniunii, şeful diplomaţiei moldoveneşti va avea o serie de întrevederi cu şefii unor delegaţii pentru a discuta pe marginea aspectelor vizînd dezvoltarea relaţiilor bilaterale şi perspectivele procesului de reglementare a conflictului transnistrean.

img17005389

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!