ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militanţii reţelei teroriste Statul Islamic au anunţat decesul lui al-Baghdadi, liderul reţelei teroriste

14:20 | 11.07.2017 Categorie: Externe

Moscova, 11 iul. /MOLDPRES/. Militanţii reţelei teroriste Statul Islamic au anunţat decesul lui Abu Bakr al-Baghdadi şi numele noului lider al organizaţiei, potrivit postului de televiziune Al Sumaria, informează agenţia de ştiri Tass, citată de MEDIAFAX și MOLDPRES.

Militanţii SI au emis un scurt comunicat prin care anunţau moartea lui al-Baghdadi şi numele noului "calif".

Anterior, mai multe instituţii media din Iran au publicat imagini care ar fi confirmat decesul liderului Statului Islamic.

La mijlocul lunii iunie, Ministerul Apărării de la Moscova a comunicat că, potrivit informaţiilor preliminare, Abu Bakr al-Baghdadi s-ar număra printre membrii reţelei teroriste care au decedat în urma unui raid aerian rus în Siria, care a avut loc la finalul lunii mai.

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!