ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat care şi-a ucis copilul în bătăi a fost condamnat la 15 ani de închisoare

10:27 | 12.07.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Un locuitor al raionului Teleneşti a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omorul fiului său în vîrstă de 15 ani, informează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Procuraturii Generale a precizat astăzi că totul s-a întîmplat în iunie 2016. Bărbatul, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat fiului său multiple lovituri cu un melesteu, care în urma leziunilor corporale grave a decedat. În continuare, agresorul, pe motiv de gelozie, i-a aplicat lovituri şi fostei sale soţii.

Inculpatul, în vîrstă de 49 de ani, era divorţat de soţia sa, însă locuia cu aceasta şi fiul lor minor.

Pentru comiterea violenţei în familie soldată cu decesul victimei, bărbatul a fost condamnat la 15 ani de detenţie în penitenciar de tip închis. Procurorii au contestat decizia și au solicitat ca acesta să fie condamnat la 19 ani de închisoare.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!