ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de baschet U-20 va evolua la Europene

11:07 | 12.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Echipa națională de baschet masculin Under-20 va evolua în grupa D a Campionatului European, Divizia B, care va demara pe 14 iulie la Oradea (România), relatează MOLDPRES. 

Partenerele ei de întrecere la faza preliminară a turneului vor fi reprezentativele Croației, Ungariei, Irlandei, Portugaliei și Kosovo. 

În primul meci, baschetbaliștii moldoveni vor juca cu formația Irlandei pe 14 iulie. Programul partidelor cu participarea lor în continuare este următorul: 15 – iulie cu Kosovo, 16 iulie – cu Ungaria, 18 iulie – cu Portugalia și la 19 iulie – cu Croația. 

Divizia B este a treia serie valorică în baschetul european. Recent selecționata Republicii Moldova Under-18 s-a clasat pe locul patru la Campionatul European, Divizia C, ultima grupă valorică.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17005427

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!