ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Andrei Galbur s-a întîlnit cu Secretarul parlamentar pe lîngă Ministerul Afacerilor Externe al Canadei

10:56 | 12.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. În marja Reuniunii informale a Miniștrilor Afacerilor Externe ai OSCE, din oraşul Mauerbach, Austria, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, a avut ieri o întrevedere cu Matt DeCourcey, membru al Parlamentului, Secretar parlamentar pe lîngă Ministerul Afacerilor Externe al Canadei, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Andrei Galbur şi Matt DeCourcey au efectuat un schimb de opinii pe marginea evoluțiilor privind dezvoltarea relaţiilor bilaterale, inclusiv de pe agenda europeană a Republicii Moldova.

Șeful diplomației moldovenești a mulțumit pentru suportul practic oferit de Canada în susținerea cursului european, precum și a procesului de reforme și modernizare a Republicii Moldova.

img17005429

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!