ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prima sesiune ordinară a anului 2017 s-ar putea încheia la 31 iulie curent

17:15 | 12.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Biroul Permanent va propune Parlamentului un proiect de hotărîre pentru încheierea primei sesiuni ordinare din 2017 la 31 iulie curent, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Tot astăzi la ședința Biroului Permanent a fost votat proiectul ordinei de zi a ședințelor în plen pentru 13-21 iulie. Deputații vor examina în următoarele săptămîni proiectul legii contabilității, proiectul privind activitatea băncilor, un proiect de modificare a legislației care vizează indemnizațiile pentru incapacitatea temporară de muncă și alte prestații sociale, rapoartele privind executarea bugetelor asigurărilor sociale de stat pentru 2016, și a fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală, precum și alte acte legislative. 

Săptămîna aceasta Parlamentul se va întruni în ședințe plenare la 13 și 14 iulie curent, începînd cu ora 10.00. Transmisiunea în direct a ședinței poate fi urmărită pe site-ul Parlamentului, precum și pe canalul de https://www.youtube.com/c/Parlamentul Republicii Moldova a Legislativului. 

img17005442

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!