ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 13 iulie 2017

18:49 | 12.07.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Transparency International – Moldova şi Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale "Viitorul" invită reprezentanţii mass-media la o conferinţa de presă la care vor fi prezentate rezultatele raportului preliminar privind monitorizarea evoluţiilor în sectorul financiar-bancar din Republica Moldova în perioada decembrie 2016 - mai 2017.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Ministerul Tineretului și Sportului, Institutul Cultural Român la Chișinău ”Mihai Eminescu”și Ministerul Culturii invită la evenimentul muzical al verii – Turneul naţional „La La Play” #discoveringLipatti, susţinut de membrii Moldovan National Youth Orchestra.

Ora 15.00, localitatea Ciuciulea, Glodeni.

***

Preşedintele adăpostului de animale AOVA, Cighir Galina, organizează o conferinţă de presă cu tema: ”Abordarea subiectului privind animalele fără adăpost".

Ora 10.00, sala de conferințe a Agenției ”INFOTAG”.

***

Uniunea Pensionarilor din Republica Moldova invită la conferinţa de presă cu tema: „Cu privire la situaţia pensionarilor din Republica Moldova şi soluţiile pe care le propune Uniunea”.

Ora 12.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

La Alianța Franceză din Moldova va avea loc vernisajul expoziției personale de picturi și desene a pictorului și poetului Valeriu Bernavschi.

Ora 15.00.

***

La Librăria din Centru din Chișinău va avea loc lansarea volumului ”Limba de hîrtie” de Tamara Cărăuș, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda, coordonată de Em. Galaicu-Păun.

Ora 18.15, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 126. 

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!