ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 14 iulie 2017

18:53 | 13.07.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Deputații din Fracțiunea parlamentară PL vor susține un briefing de presă.

Ora 10.40, sala de conferințe de presă, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 11.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Organizația Internațională a Muncii  și Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă invită la evenimentul de lansare a programului pilot de instruire la locul de muncă conform necesităților pieței muncii,  adresat șomerilor necalificați, în special, tinerilor.

Ora 13.15, Ministerul Muncii, str. V. Alecsandri 1, et. 6, sala de conferințe.

***

Ambasada Republicii Turcia la Chișinău invită la conferința de presă dedicată Sărbătorii oficiale a Turciei ”Ziua Democrației și Unității Naționale”.

Ora 16.00, str. A. Mateevici, 55.

***

Partidul Acțiune și Solidaritate invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: ”PD și PSRM fac front comun pentru a deturna reformele inițiate în domeniul educației”.

Ora 12.00,  sediul partidului, str. A. Mateevici 31.

***

Presa este invitată la prezentarea cărții „Un mănunchi de trăiri românești / A bunch of Romanian feelings: Romanțe și cîntece / Romances and songs” de Mihai Dascăl.

Ora 13.00, Biblioteca Națională a R. Moldova, bl. II, str. 31 August, 78. 

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Membrii Grupului de prietenie parlamentară Republica Turcia–Republica Moldova se află în vizită la Chișinău, în perioada 11-14 iulie.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!