ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot a cedat în turul trei la turneul din Germania

12:19 | 14.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot a suferit înfrîngere în turul trei al turneului internațional din seria Challenger, care se desfășoară la Braunschweig (Germania), relatează MOLDPRES.

El i-a cedat în sferturile de finală, în două seturi (2-6, 2-6), lui Marton Fursovich din Ungaria, care ocupă locul 109 în clasamentul mondial. Jucătorul moldovean se situează pe locul 108 în acest top. Anterior el i-a învins pe doi tenismeni din Germania, Daniel Altmaier și Yannick Hanfmann.

Radu Albot a venit la turneul din Germania după ce a cedat în turul doi la Wimbledon. El este cel mai bun tenisman moldovean, căruia îi aparțin o serie de recorduri stabilite, în premieră, în sportul moldovenesc. A cîștigat în cariera sa 14 turnee din seria Futures și 3 din cea Challenger (la Furth, Fergana și Poznan).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17005491

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!