ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

S-au împlinit 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Republica Polonă

17:40 | 14.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, a transmis astăzi un mesaj de felicitare ministrului Afacerilor Externe al Republicii Polone, Witold Waszczykowski, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Republica Polonă, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În mesajul de felicitare adresat omologului său polonez, şeful diplomaţiei moldoveneşti a menţionat că relaţiile moldo-polone de prietenie şi cooperare fructuoasă la diferite niveluri au cunoscut o dezvoltare considerabilă pe parcursul ultimului sfert de secol.

Republica Moldova apreciază asistenţa pentru dezvoltare oferită de Guvernul Poloniei, proiectele implementate în ţara noastră avînd un impact semnificativ pentru societatea moldovenească. În mesaj se mai spune că dialogul politic intens dintre ambele ţări a permis stabilirea priorităţilor de colaborare în domeniile de interes reciproc precum comerţul, buna guvernare, agricultura şi dezvoltarea regională.