ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-luni, 15-17 iulie 2017

18:52 | 14.07.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Sîmbătă, 15 iulie

Va avea loc prezentarea “GirlsGoIT – parteneri și părinți”- eveniment de orientare pentru părinții elevelor participante la tabără, care va include prezentarea conceptului Taberei de Vară, a programului, dar și un panel de discuții.

Ora 11.00, Biblioteca Municipală „B. P. Hașdeu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 148.

Duminică, 16 iulie

Pe plaja lacului de acumulare Ghidighici va avea loc cea de-a cincea ediție a competiției de înot în apă - Ghidighici Sea Mile.

Ora 9.00.

***

Reprezentanţi ai autorităţii locale şi Asociației Băștinașilor plecați din satul Slobozia Mare (Cahul) vor marca faptul că toată comunitatea are şi poate consuma apă de la robinet.

Ora 10.45, Primăria satului Slobozia.

Luni, 17 iulie

Banca Națională a Moldovei (BNM) va primi în vizită copii, însoțiți de părinți, care vor avea prilejul să afle despre instrumentele de plată inovative, să vadă sala de expoziții a BNM și o prezentare practică despre elementele de siguranță ale monedei naționale.

Vizitele sunt programate la orele 10.00, 11.00, 14.00, 15.00 și 16.00.

***

Primăria municipiului Chişinău va organiza o sesiune explicativă pentru potențialii aplicanți la mecanismul bugetării civile.

Ora 17.30, Sala de Şedinţe a Primăriei Chişinău.

***

ONG „Patria mea e Moldova” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Nu alianţei PDM-PSRM. Nu schimbării sistemului electoral”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!