ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Toate echipele din Divizia Națională au pierdut puncte

11:25 | 17.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 17 iul. /MOLDPRES/. Toate participantele campionatului Diviziei Naționale la fotbal au cedat puncte după etapa a doua a turneului, relatează MOLDPRES.

Multipla campioană națională Sheriff Tiraspol a încheiat în weekend, la Speia, la egalitate (1-1) partida disputată cu Dacia Chișinău. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 12, după autogolul lui Anton. Brezovec a egalat în minutul 44. Roberto Borodin, antrenorul echipei-oaspete a declarat la conferința de presă de la finele întîlnirii că rezultatul înregistrat a fost influențat de arbitraj. ”Damașcan a fost faultat clar în careul de pedeapsă, dar sancțiunea nu a urmat. Gazdele au mai comis în careul de 16 metri și un henț. Partida a durat cu 45 de secunde mai mult”, a spus el. Adlan Șișhanov, patronul formației Dacia, a subliniat că lotul trebuie întărit cu doi-trei jucători. ”Purtăm negocieri cu cîțiva jucători, care ar putea întări echipa. Este vorba, în special, de compartimentul ei median. Arbitrajul a fost corect”, a remarcat el.

În celelalte partide au fost înregistrate următoarele rezultate: Spicul Chișcăreni – Speranța Nisporeni 1-1, Petrocub Hîncești – Dinamo-Auto Tiraspol 1-0, Zaria Bălți – Milsami Orhei 0-1, Zimbru Chișinău – Sfîntul Gheorghe Suruceni 4-0.

Locurile 1-4 în clasament sînt împărțite de Sheriff, Spicul, Speranța, Dacia, care totalizează cîte 3 puncte fiecare. Petrocub, Dinamo-Auto, Zimbru și Milsami au adunat cîte 3 puncte. Sfîntul Gheorghe și Zaria încheie clasamentul fără nici un punct acumulat deocamdată. Meciurile etapei a treia sînt programate pentru 22-23 iulie.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17005536

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!