ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia pentru decernarea Premiului Național s-a întrunit în prima ședință

19:43 | 17.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 iul. /MOLDPRES/. Comisia pentru decernarea Premiului Naţional s-a întrunit astăzi, la Guvern, în prima ședință de lucru, prezidată de vicepreședintele Comisiei, ministrul Culturii, Monica Babuc, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Executivului. 

Principalele subiecte de pe agenda discuțiilor au vizat aprobarea graficului de acțiuni privind desfășurarea concursului din acest an. Astfel, în perioada următoare, pentru evaluarea materialelor înaintate la concurs, în funcție de tematici și numărul participanților, membrii Comisiei vor aproba componența grupurilor de experți care vor examina dosarele conform Formularelor de expertizare.

Totodată, în cadrul ședinței au fost discutate acțiunile ce se impun a fi realizate pentru eficientizarea procedurii de depunere și evaluare a dosarelor, reieșind din experiența anilor precedenți. În acest sens, a fost reiterată importanța respectării stricte a cerințelor Regulamentului cu privire la Premiul Național, pe întreaga perioadă de desfășurare concursului.

Menționăm că dosarele candidaţilor pentru concursul Premiului Naţional, cu indicarea domeniului de decernare a Premiului (ştiinţă, tehnologii, cultură şi artă, sport), urmează să fie prezentate pînă la 29 iulie 2017, ora 17.00, la adresa: Casa Guvernului, Piaţa Marii Adunări Naţionale, nr. 1, biroul 637.

img17005556

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!