ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

S-au împlinit 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-armene

16:39 | 18.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 iul. /MOLDPRES/. Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Republica Armenia, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, şi ministrul Afacerilor Externe al R. Armenia, Edward Nalbandian, au făcut astăzi un schimb de mesaje de felicitare, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Ministrul Andrei Galbur a apreciat pozitiv cooperarea moldo-armeană pe plan bilateral, precum şi  în cadrul diferitelor organizaţii internaţionale şi regionale în toată această perioadă.

Totodată, şeful diplomaţiei moldovene a menţionat importanţa dinamizării dialogului politic, intensificării raporturilor pe dimensiunea comercial-economică şi umanitară.

Relaţiile diplomatice dintre Republica Moldova şi Republica Armenia au fost stabilite la 18 iulie 1992.

img17005579

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!