ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci atleți au devenit premianți la Balcaniadă

09:59 | 19.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Cinci atleți moldoveni au urcat pe podiumul de premiere la Balcaniada de seniori, care s-a desfășurat la Novi Pazar (Serbia), relatează MOLDPRES.

Dimitriana Surdu (aruncarea greutăţii) şi Zalina Petrivskaya (aruncarea ciocanului) s-au situat pe primele locuri. Ion Siuris (800 metri) şi Nicolae Gorbuşco (3000 metri cu obstacole) au cîştigat argintul, iar Marina Nikişenko (aruncarea ciocanului) s-a clasat pe locul trei.

Cu cinci medalii, lotul național s-a plasat pe locul opt în clasamentul general printre 16 țări participante. Echipa României a ocupat primul loc. Selecționatele Serbiei şi Greciei s-au situat pe locurile doi, respectiv, trei. Concursul a constituit o etapă importantă de verificare a forțelor în vederea participării la Campionatul Mondial (Marea Britanie) şi Universiada Mondială (Taiwan), care se vor desfăşura în luna august.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005591

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!