ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria a părăsit Liga Europei la fotbal

10:11 | 21.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți a fost eliminată ieri din turneul Liga Europei la fotbal în urma înfrîngerii cu scorul general 1-5 în disputa cu Apollon Limassol  (Cipru), relatează MOLDPRES. 

Ea a cedat în meciul tur din deplasare cu 0-3, iar ieri a fost învinsă cu 2-1 la stadionul ”Zimbru” din capitală. Golurile au fost marcate de Alex (0-1 în minutul 45, penalti acordat după faultul comis de Țîgîrlaș); 1-1 (Focșa  înscrie cu o lovitură de cap din careul de pedeapsă în minutul 47); 1-2 (Schembri, min. 80, șut de la circa un metru de poartă). 

Zaria a evoluat din minutul 75 în inferioritate numerică. Din teren a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben Rața. 

Echipa bălțeană a evoluat în următoarea componență: Pașcenco, Golovatenco, Zagynailov (Boghiu, 73), Rața, Ovseanicov, Țîgîrlaș, Gulceac (Slinkin, 81), Mihaliov, Focșa, Gomes (Suvorov, 65), Trifonov. 

”Am jucat conform nivelului nostru de pregătire. Am încercat nu doar să ne apărăm, ci și să atacăm. Este o experiență utilă pentru noi. Doresc echipei Apollon un parcurs reușit în continuare în Liga Europei”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Zaria, Vlad Goian. 

La meci au asistat aproximativ 4 mii de spectatori. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005673

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!