ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O persoană a murit şi 16 au fost rănite în urma unei furtuni puternice în România

11:00 | 24.07.2017 Categorie: Externe

Bucureşti, 24 iul. /MOLDPRES/. O persoană a murit şi 16 au fost rănite, dintre care trei se află în stare gravă, după ce în localitatea Bulz, judeţul Bihor, o furtună puternică a surprins un grup de turişti, într-un camping, scrie MEDIAFAX, citată de MOLDPRES.

Răniţii au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii din Bihor au deschis un dosar penal pentru moarte violentă în cazul bărbatului de 36 de ani, din Oradea, care a murit după ce un copac s-a prăbuşit, duminincă noaptea, peste maşina sa, în campingul de lîngă Bulz, în urma furtunii violente.

„Se fac cercetări pentru moarte violentă. Cercetarea penală se face pentru faptă, nu pentru persoană. Bărbatul care a decedat are 36 de ani şi este din Oradea”, a declarat luni dimineaţa Alina Dinu, purtător de cuvînt al Poliţiei Bihor.

Potrivit reprezentantului Poliţiei, oamenii care se aflau în campingul de lîngă Bulz participau la o tabără creştină, duminică seara, cînd a izbucnit furtuna violentă.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17005726

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!