ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 25 iulie 2017

18:35 | 24.07.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV)  împreună cu partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferința de presă în cadrul căreia vor fi prezentate noile rețele de extensiune ale ONVV în regiunile cu Indicație Geografică Protejată, create cu scopul adaptării podgoriilor vitivinicole la cerințele de calitate ale piețelor de desfacere ale Vinului Moldovei.

Ora 11.00, lotul demonstrativ-experimental pentru viticultori „Mirceşti”, satul Mirceşti, raionul Ungheni, „Crama Mirceşti”.

***

Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău organizează concursul de recitare a liricii eminesciene „La Putna”, etapa municipală.

Ora 10.00, Centrul Academic Internațional Eminescu, bd. Dacia 20.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent organizează o dezbatere publică în cadrul căreia va fi prezentat proiectul de modificare a Legii cu privire la publicitate.

Ora 10.00, str. Pușkin, nr. 12, ”Fora Event Room Convention Center”.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!