ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 25 iulie 2017

08:49 | 25.07.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV)  împreună cu partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferința de presă în cadrul căreia vor fi prezentate noile rețele de extensiune ale ONVV în regiunile cu Indicație Geografică Protejată, create cu scopul adaptării podgoriilor la cerințele de calitate ale piețelor de desfacere ale Vinului Moldovei.

Ora 11.00, lotul demonstrativ-experimental pentru viticultori „Mirceşti”, satul Mirceşti, raionul Ungheni, „Crama Mirceşti”.

***

Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău va desfășura concursul de recitare a liricii eminesciene „La Putna”, etapa municipală.

Ora 10.00, Centrul Academic Internațional Eminescu, bd. Dacia, 20.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent va organiza o dezbatere publică la care va fi prezentat proiectul de modificare a Legii cu privire la publicitate.

Ora 10.00, str. A. Pușkin, 12, ”Fora Event Room Convention Center”.

***

Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media  la o conferinţă de presă axată pe măsurile acestei formațiuni politice cu privire la susținerea businessului micro, mic și mijlociu.

Ora 12.00, sediul partidului, str. 31 August, 15. 

(Editor M. Jantovan)