ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentanţi ai administraţiei publice locale sînt invitaţi la MUNI EXPO 2018 şi MUNI WORLD 2018

09:32 | 28.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. În perioada 13-15 februarie 2018, în orașul Tel-Aviv, Israel, vor avea loc două reuniuni a reprezentanților municipalităților MUNI EXPO 2018 și MUNI WORLD 2018, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Executivului. 

Evenimentele vor oferi liderilor municipali posibilitatea de a interacţiona cu mediul de afaceri şi prestatorii de servicii, familiarizîndu-se cu produse, soluții și servicii inovatoare în diverse domenii precum infrastructura, mediul, construcţiile, ingineria, tehnologii informaţionale, educaţie, social, cultură ş.a.

Reuniunile se vor desfășura sub patronajul Federației israeliene a administrației publice locale (FLAI), cu participarea delegațiilor municipale din diferite țări, inclusiv din Republica Moldova. Cheltuielile pentru deplasare urmează a fi asigurate de către participanți.

Reprezentanţii administrației publice locale din Republica Moldova care doresc să participe la aceste evenimente sînt rugaţi să expedieze un mesaj care să includă numele, prenumele, funcția, date de contact la adresele electronice: [email protected] și [email protected]), în termen de 20 de zile.

Mai multe detalii despre evenimente pot fi accesate la: http://www.muniexpo.co.il.

img17005840

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!