ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAEIE: printre victimele accidentului feroviar din Barcelona nu sînt cetăţeni moldoveni

17:43 | 28.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, precum şi Ambasada Republicii Moldova la Madrid s-au autosesizat pe marginea accidentului feroviar care a avut loc în dimineaţa zilei de astăzi în orașul Barcelona, Spania, informează MOLDPRES.

Potrivit informaţiilor oferite de misiunea diplomatică moldovenească şi Consulul Onorific al Republicii Moldova în Regatul Spaniei, la moment, printre victime nu sînt cetăţeni moldoveni.

Ministerul și Ambasada Republicii Moldova la Madrid vor monitoriza în continuare situaţia legată de accidentul în cauză.

Cetățenii moldoveni care au nevoie de asistență sau persoanele care presupun că ar fi avut rude, prieteni sau cunoștințe ce s-ar fi aflat în zonă și s-ar putea regăsi printre victime se pot adresa Ambasadei Republicii Moldova de la Madrid la numărul de urgență +34664598545 sau Centrului de Apel al MAEIE la numărul +37322788722.

img17005863

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!