ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă și luni, 29 și 31 iulie 2017

18:49 | 28.07.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 29 iulie

Partidul Liberal invită la o acțiune în Parcul Valea Morilor cu ocazia zilei Imnului Național al tuturor românilor ”Deșteaptă-te Române”.

Ora 9.00, Scara Cascadelor. 

***

La Chișinău, va avea loc prima întîlnire postcrossing cu participare din Moldova și România.

Ora 10.00, în fața Poștei Centrale, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 134.

***

Vor fi prezentate rezultatele Taberei de Vară GirlsGoIT, ediția 2017, dedicată fetelor interesate de domeniul IT.

Ora 14.00, centrul FIDES, Chișinău, str. Mușatinilor 1.

***

La combinatul de vinuri Cricova SA va fi organizat evenimentul Sparkling Night, în cadrul căruia participanții vor putea degusta 100 de tipuri de vin spumant.

Cu această ocazie va fi organizată o cursă regulată de transport Chișinău–Sparkling Night. Microbuzul va porni de la stația vizavi de Circ la fiecare 15 minute, începînd cu ora 17:45, și va circula pînă la ora 01.00. Prețul călătoriei va fi de 5 lei într-o direcție.

Ora 18.00.

Luni, 31 iulie

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, James Pettit, va efectua o vizită la șantierele de la grădiniţele din Hulboaca şi Grătieşti, renovate cu suportul Biroului de Cooperare Militară al Ambasadei SUA în Republica Moldova/Programul de Asistenţă Umanitară a Comandamentului Forțelor Armate SUA din Europa.

 Ora 11.00, Grătieşti, municipiul Chișinău.

***

Fiodor Ghelici, preşedintele Comisiei pentru controlul public din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele RM, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Prezentare! Sarcina noastră principală este de a servi interesele poporului, a-i apăra pe cetăţenii nevoiaşi şi obijduiţi de autorităţi, a proteja banii poporului de hoţii şi bandiţii de la diferite nivele ale puterii, a apăra dreptatea şi legea”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Ambasada României în Republica Moldova invită reprezentanții mass-media la ceremonia de plecare în tabără a ultimei serii de beneficiari ai programului de Tabere ARC 2017.

Ora 20.15, punctul de întîlnire va fi strada dintre Palatul Național ”Nicolae Sulac” și clădirea Guvernului Republicii Moldova. În vederea acomodării, presa este așteptată, începînd cu ora 20.00.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!