ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două luptătoare moldovene au devenit premiante la Europenele de cadete

09:09 | 29.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Luptătoarele moldovene de stil liber Maria Leorda (46 kg) și Mariana Draguțan (52 kg) au cucerit ieri medaliile de bronz la Campionatul European de cadete, încheiat la Sarajevo (Bosnia-Herțegovina), relatează MOLDPRES.

Maria Leorda a cedat în primul meci disputat cu Natia Svanidze (Federația Rusă), campioana turneului, a intrat, conform regulamentului, în recalificări unde a învins-o clar cu scorul 12-1 pe Anastasia Yanotova (Bulgaria) și a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Mariana Draguțan a avut un meci mai dificil pentru medalia de bronz. Ea a intrat în posesia distincției după ce a întrecut-o cu scorul 6-5 pe Othelie Hoeie din Norvegia. Pînă la această partidă, sportiva moldoveană a repurtat două victorii și a suferit o înfrîngere.

Cea mai bună luptătoare moldoveană de stil liber este Ludmila Cristea, multiplă premiantă la Campionatele Europene.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!