ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sfîntul Gheorghe a obținut primul punct în campionat

10:06 | 30.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Echipa Sfîntul Gheorghe Suruceni a obținut ieri primul punct în campionatul Diviziei Naționale la fotbal, ediția 2017, în meciul din deplasare disputat în etapa a patra a turneului cu Dinamo-Auto Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Sfîntul Gheorghe a deschis scorul în minutul 34 prin Slivca, dar peste numai două minute tabela de marcaj indica 1-1 după șutul precis al lui Casian. Gazdele au condus după minutul 87, grație golului marcat de Scripcenco, dar Maxim a replicat în minutul 93 cu o lovitură, care a consemnat egalitatea (2-2) în această partidă.

Sheriff Tiraspol nu a avut viață ușoară în teren în întîlnirea din deplasare cu Petrocub Hîncești. A deschis scorul abia în minutul 71 (Mugosa), dar peste patru minute Dima l-a egalat. În minutul 82, Damașcan a adus din nou în avantaj echipa-oaspete. Scorul 1-2 a rămas nemodificat pînă la fluierul final.

Pentru astăzi sînt programate meciurile Spicul Chișcăreni – Zaria Bălți, Dacia Chișinău – Speranța Nisporeni și Zimbru Chișinău – Milsami Orhei.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17005881

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!