ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost publicat Raportul privind realizarea în I Semestru 2017 a Planului Naţional de Acţiuni pentru implementarea Acordului de Asociere pentru anii 2017-2019

18:51 | 01.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a publicat pe site-ul său Raportul privind realizarea Planului Naţional de Acţiuni pentru implementarea Acordului de Asociere pentru anii 2017-2019 (PNAAA) în I Semestru al anului curent, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Raportul reflectă principalele realizări şi respectiv restanţele în îndeplinirea acţiunilor a căror termen de implementare l-a constituit I semestru al anului curent.

Informaţia detaliată privind realizarea fiecărei măsuri poate fi accesată pe platforma online de raportare PlanPro.

Evaluarea cantitativă a nivelului de realizare a PNAAA pentru perioada de raportare indică implementarea acestuia în proporţie de 60%.

Totodată, în perioada de pregătire a Raportului au fost realizate înainte de termen alte 17 acţiuni planificate în PNAAA pentru I Semestru, ceea ce ridică rata de realizare a măsurilor prevăzute pentru primele 6 luni ale anului curent la 68%.

Raportul poate fi accesat la http://www.mfa.gov.md/img/docs/Raport-privind-implementarea-PNAAA-Sem-I-2017.pdf