ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe l-a primit pe şeful Oficiului Consiliului Europei la Chişinău

13:10 | 02.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, l-a primit astăzi pe şeful Oficiului Consiliului Europei la Chişinău, José-Luis Herrero, cu prilejul încheierii misiunii sale în Republica Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Ministrul Galbur a adresat mulţumiri lui José-Luis Herrero pentru contribuţia sa directă la aprofundarea relațiilor de cooperare între Republica Moldova şi Consiliul Europei, remarcînd rolul organizaţiei în promovarea măsurilor de întărire a încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului. El a salutat, de asemenea, expertiza oferită de către Consiliul Europei în diverse domenii, apreciind-o drept foarte utilă şi indispensabilă în susţinerea eforturilor actuale de avansare a reformelor interne.

Şeful Oficiului Consiliului Europei la Chişinău a mulţumit autorităţilor moldoveneşti pentru sprijinul acordat la îndeplinirea mandatului său, exprimîndu-şi speranţa că dialogul politic cu Consiliul Europei va continua la acelaşi nivel de cooperare.

img17005948

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!