ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 3 august 2017

18:54 | 02.08.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Banca Națională a Moldovei invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu temele: „Raportul asupra inflației” și „Situația financiară a sectorului bancar”.

Ora 9.00, Banca Națională, sala mare de conferințe, et. 9, bd. Grigore Vieru nr. 1.

***

Asociația Promo-LEX organizează o masă rotundă cu tema: „Activitatea Comisiei Electorale Centrale și a Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral sub lupa monitorilor. Retrospectiva anului 2016”.

Ora 9.00, Sala de conferințe hotelul VisPas, str. Alexandru Lăpușneanu 26.

***

Conducerea Partidul Liberal va susține o conferință de presă la Piatra Comemorativă din Piața Marii Adunări Naționale.

Ora 10.00.

***

Asociația Presei Sportive din Moldova va organiza o conferință de presă în legătură cu evenimentul fotbalistic din țară ”Bătălia Portarilor Moldova”.

Ora 10.30, Stadion Sity Arena, str. Aleco Russo, 3/1, sectorul Rîșcani.

***

Va avea loc vernisajul expoziţiei personale de artă plastică a pictorului Petru Jireghea.

Ora 15.00, Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi. 

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Adjunctul comandantului Forțelor Terestre ale SUA în Europa, generalul-maior John Gronski, împreună cu o delegaţie formată din militari ai Gărzii Naţionale din Carolina de Nord, efectuează o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 2-3 august curent.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!