ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu şeful Misiunii OSCE în R. Moldova

17:46 | 03.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Michael Scanlan, şeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul întrevederii au fost abordate aspecte ale situaţiei actuale în procesul de reglementare transnistreană, rezultatele obţinute în cadrul grupurilor de lucru sectoriale și priorităţile de activitate pentru perioada următoare.

De asemenea, Vicepremierul a informat despre ultimele evoluţii în procesul de negocieri, referindu-se, în special, la situaţia şcolilor cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană, problema terenurilor agricole amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol, subiectul autovehiculelor cu plăci din regiunea transnistreană ş.a., subliniind că autorităţile de la Chişinău vor continua să depună eforturi şi pe viitor pentru a identifica soluţii tangibile la problemele cu care se confruntă agenţii economici şi locuitorii din regiunea transnistreană.

img17005999

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!