ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi minori au fost reținuți pentru omorul unchiului

10:11 | 04.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Doi minori, în vîrstă de 17 ani, au fost reținuți după ce și-ar fi omorît unchiul în vîrstă de 53 de ani. Suspecții au venit la hramul localității Vîprova, raionul Orhei, însă în urma unui conflict, nepoţii i-au aplicat bărbatului multiple lovituri, fapt ce a provocat decesul acestuia, informează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Procuraturii Generale a precizat că totul s-a întîmplat în ziua de miercuri, 2 august.

După ce și-au omorît unchiul, nepoţii au plecat la discoteca din sat, însă la scurt timp au fost reţinuţi.

La demersul procurorilor, minorii au fost arestaţi pentru o lună, concomitent, în cadrul acţiunilor de urmărire penală fiind dispusă expertiza medico-legală a victimei, precum şi cea psihiatrico-psihologică a învinuiţilor.

Procuratura raionului Orhei a inițiat un dosar penal pentru omor intenţionat. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!