ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sfîntul Gheorghe a repurtat prima victorie în campionat

09:08 | 05.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Echipa Sfîntul Gheorghe Suruceni a obținut ieri prima victorie în campionatul național de fotbal, ediția 2017, relatează MOLDPRES.

Ea a învins în etapa a cincea primul lider al actualului turneu, Spicul Chișcăreni, cu scorul 4-3 după un meci dramatic. Fiind conduse în debutul partidei (min. 11) după autogolul lui Tîșcul, gazdele au egalat rapid peste numai două minute prin Patraș și au condus din minutul 18 grație golului marcat de Erhan. Sandu a egalat scorul pe tabela de marcaj în minutul 34, dar în minutul  41 Istrati aduce din nou în avantaj gazdele. În minutul 52 Slivca majorează scorul (4-2), iar în minutul 70 Mandricenco a redus din handicap. A fost o partidă dinamică, încărcată de dramatism, pe placul tuturor suporterilor.

Într-un alt meci Speranța Nisporeni a învins Zimbru Chișinău cu scorul 1-0 prin golul înscris de Primac în minutul 62. 

Pentru astăzi sînt programate partidele Sheriff Tiraspol – Dinamo-Auto Tiraspol, Milsami Orhei – Petrocub Hîncești, Zaria Bălți – Dacia Chișinău.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17006021

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!