ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au decedat într-un accident rutier lîngă Băcioi

09:40 | 05.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident, care a  avut loc  aseară, în apropierea comunei Băcioi,  municipiul Chişinău, informează MOLDPRES.

În accident au fost implicate două mașini, de model Toyota și Mercedes.

În consecință, două persoane, un bărbat - șoferul mașinii și o femeie, ambii de 57 de ani, care se aflau în Mercedes și-au pierdut viața, fiind nevoie de descarcerarea corpurilor neînsuflețite. Alți trei pasageri din același automobil au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. Au avut nevoie de îngrijiri medicale  și cele două persoane aflate în Toyota.

La locul accidentului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri. Operaţiunea de descarcerare a durat 20 de minute.

Alte circumstanțe ale acestui accident urmează să fie investigate de către organele de drept.  

(Reporter N. Roibu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!