ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal pe plajă a învins echipa Bulgariei

12:46 | 07.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 aug. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal pe plajă a învins ieri și în cel de-al doilea meci de verificare disputat la Kranev (Bulgaria) cu selecționata acestei țări, relatează MOLDPRES.

De data aceasta scorul final consemnat este de 4-2. Golurile formației moldovene au fost marcate de Victor Iordachi (de două ori), Ruslan Istrati şi Dumitru Ciubotaru. În prima partidă lotul pregătit de Vasile Arlet a învins cu scorul 3-2.

El a convocat la meciurile din Bulgaria următorii jucători: Alexandr Arefiev, Grigore Gojocari, Andrei Negara, Victor Iordachi, Ruslan Istrati, (toți de la CS Djoker), Alexandru Eremia, Dumitru Ciubotaru, Nicolae Ignat, Andrei Florea (toți de la Avîntul Nimoreni) și Alexei Capsamun (AO Olimpia – Stels).

Selecţionata Moldovei are şanse bune să se califice în faza decisivă pentru promovarea în Divizia A a Campionatului European (Euro Beach Soccer League 2017). Acest lucru va deveni clar însă după disputarea meciurilor din cadrul ultimelor două grupe preliminare care vor avea loc la Siófok, Ungaria, (11–13 august) şi Warnemünde, Germania (25–27 august).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17006043

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!