ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu șeful Biroului OMS

14:25 | 08.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut astăzi o întrevedere cu șeful Biroului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) din Republica Moldova Haris Hajrulahovic, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii pe marginea proiectelor implementate și celor în proces de derulare, activităţilor desfăşurate în domeniul politicilor de sănătate, perspectivelor de cooperare, precum şi a posibilităților de extindere a asistenţei în regiunea transnistreană, prin intermediul programelor gestionate de experții OMS în comun cu reprezentanții autorităților naționale competente.

Vicepremierul a mulțumit pentru suportul continuu acordat în procesul de modernizare a sistemului de sănătate publică din Republica Moldova, menționînd că OMS este partenerul strategic al Guvernului în promovarea reformelor structurale asumate.

În contextul temelor discutate, s-a pledat pentru menținerea unei comunicări constructive şi eficiente pe viitor.

img17006064

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!