ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasada Israelului în R. Moldova, cu sediul la Bucureşti, își va modifica procedura de prestare a serviciilor consulare

16:59 | 08.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, începînd cu 16 august curent, Ambasada Statului Israel în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, va iniţia lucrări de renovare a sediului, care vor afecta activitatea Secţiei Consulare a misiunii diplomatice, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Pentru a beneficia de servicii consulare la Secția Consulară a Ambasadei Statului Israel de la București, cetăţenii Republicii Moldova urmează să se programeze în prealabil la numărul de telefon: + 40 21 302 85 40.

Totodată, Secția Consulară a Ambasadei Statului Israel la Kiev este la fel disponibilă pentru cetățenii Republicii Moldova în vederea prestării serviciilor consulare, cu excepția actelor notariale. Programarea prealabilă se face la numărul de telefon: + 38 044 586 15 00.

Documentele expediate la adresa Ambasadei, urmează a fi însoţite de un plic cu înscrierea adresei de retur şi timbrul aferent aplicat.

Notă:

Ambasada Statului Israel la Bucureşti este situată la adresa: Piaţa Unirii, Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1 Tronson 2+3, Sector 4.

Ambasada Statului Israel la Kiev este situată la adresa: Bulevardul Lesi Ukrainky 34.

img17006069

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!